JEN
Training, coaching en therapie

 Training

Mindfulness zou je kunnen omschrijven als op een milde manier aandachtig aanwezig zijn bij wat je ervaart. Meer over mindfulness.

Het achtweekse programma van de MBSR-training (Mindfulness Based Stress Reduction) zoals ik die aanbied is zeer effectief gebleken op veel verschillende gebieden en wordt daarom door verschillende verzekeraars ook vergoed.

Programma

De training is opgebouwd uit 8 sessies met verschillende thema's:

1. Herkennen van automatische reacties
2. Onderzoeken van obstakels
3. Bewustworden en respecteren van grenzen
4. Stress leren herkennen
5. De juiste keuzes leren maken
6. Gedachten doorzien
7. Mindfulness in je dagelijks leven integreren
8. Succesvol toepassen van wat je hebt geleerd

Rondom deze thema's krijg je concrete handvaten en oefeningen om mee aan de slag te gaan, je krijgt theorie zodat je weet waar we mee bezig zijn en er is altijd ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Tussen de sessies door oefen je dagelijks tot een uur per dag met de instructies die je mee krijgt.  Particuliere training

Een particuliere training kun je volgen in een groep, samen met een maatje of individueel. Ik geef groepstrainingen in Amsterdam West op de woensdagavond en donderdagavond en op de vrijdagochtend. Als je wilt starten met een individuele mindfulness training of samen met een maatje, dan kunnen we de data en tijden samen in overleg plannen. De actuele groepstrainingen vind je op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.Zakelijke training

Een zakelijke training wordt altijd op maat gemaakt in overleg met het bedrijf dat interesse heeft in de training. Het ene bedrijf is het andere niet, daarom wordt er altijd in samenspraak bekeken wat past, op het gebied van locatie, data, tijden, duur, inhoud en tarief. Enkele organisaties waarvoor ik zakelijke workshops en trainingen voor heb verzorgd zijn Booking.com, AirPlus, Janssen Vaccines, Independer en Briddge. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.