JEN
Training, Coaching, en Therapie

ACT Therapie

Graag wil ik je helpen om een waardevol en vervullend leven te leiden. Ik wil van betekenis zijn door je concrete handvaten te bieden waar je echt iets mee kunt. Vanuit verbinding en met aandacht voor wie jij bent en wat bij jou past. Op een gelijkwaardige manier, omdat ik, net als jij, uitdagingen ken in het leven. En met compassie, omdat het soms kwetsbaar en spannend kan zijn om vertrouwde patronen los te laten en nieuwe wegen in te slaan.

Hierbij werk ik vanuit ACT, wat staat voor Acceptatie en Commitment Therapie. ACT is erkend als evidence-based therapievorm. Het uitgangspunt van ACT is om je psychologische flexibiliteit te vergroten, waardoor je gemakkelijker om kunt gaan met de uitdagingen die je in je leven tegenkomt. Geen symptoombestrijding dus, maar het aanleren van vaardigheden die je voor altijd kunt blijven toepassen in uitdagende situaties.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact met me op. Of lees eerst de reviews om de ervaringen van anderen te bekijken.